Rotamhikaye.com

Şahinler Tabiat Parkı » Ankara Kamp Yerleri

Şahinler Tabiat Parkı » Kızılcahamam Kamp Alanı

Şahinler Tabiat Parkı Ankara’da kamp yapılabilecek en iyi yerler arasında bulunan ve çok fazla bilinmemesi sebebiyle sakin olma özelliğini korumuş bir kamp alanıdır. Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı bulunan Şahinler Tabiat Parkının Ankara’ya uzaklığı 107 kilometredir. Bolu ili sınırlarına çok yakın bir konumda olan tabiat parkı Gerede ilçesine de 30 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Ankara-Bolu yolunda Kızılcahamam ilçesine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta yer alan kamp alanına bağlanan asfalt yol oldukça düzgün olduğundan şahinler tabiat parkına ulaşım oldukça kolaydır.

Şahinler Tabiat Parkı İçerisinde Neler Var?


Şahinler Tabiat Parkı Kamp İçin Tavsiyeler

Şahinler Tabiat Parkı Ulaşım

Şahinler tabiat parkı Ankara’ya 107, Bolu Gerede ilçesine 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Kamp alanına bağlanan yollar asfalt olduğundan şahinler tabiat parkına ulaşımda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. 

Bolu otoyolundan Gerede çıkışını kaçırmamaya özen gösteriniz. Bu çıkışı kaçırdığınızda dönüşünüz biraz zahmetli olacaktır. Ankara Kızılcahamam istikametinden gelmek isteyen kişilerinde virajlı yollara dikkat etmesi gerekiyor. Bu yollarda gizli buzlanma tehlikesini göz ardı etmemeyi unutmayınız.

Tabiat parkına yol tarifi almak için tıklayınız.


Ankara kamp yapılacak yerler listesinin en başında gelen şahinler tabiat parkını incelemiş olduk. Yazımızda da bahsettiğimiz üzere bu bölgede kış kampı faaliyetleri zor olacağından ” Kış kampı için önemli ipuçları ” yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

 

 

Yazı Özeti
Konu
Şahinler Tabiat Parkı » Ankara Kamp Yerleri ve Kamp Alanları
Açıklama
Şahinler tabiat parkı, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer almaktadır. Ankara kamp yerleri arasında sıkça tercih edilen şahinler tabiat parkı henüz keşfedilmemiş doğal bir güzelliğe sahiptir.
Yazar
Yayıncı Adı
Rotamhikaye
Yayıncı Logo