Rotamhikaye.com

Yurt Dışı Gezinizi Kolaylaştıracak 10 İlginç Bilgi (Video)

Anıl Ünlü (@gezmekenkolay) Kimdir?

Anıl ÜNLÜ, 2014 yılından beri bağlama ile dünyayı geziyor ve yemek, gezi, ilginç festivaller, geleneksel lezzetler, sokak yemekleri, doğal güzellikler, ilginç inanışlar, ülkelerin bilinmeyen yanları ile ilgili vlog hazırlıyor, drone kayıtları yapıyor. 

Bunun yanı sıra Anıl ÜNLÜ’nün en dikkat çekici özelliği ise yurt dışı ve yurt içi gezilerinde keşfettiği bölgeleri en ince detaylarına kadar takipçilerine aktarıyor olmasıdır. 

Sizlerde ANIL ÜNLÜ’nün Dünya turu macerasına ortak olmak için aşağıda bulunan link üzerinden Youtube hesabına abone olabilir, videolarını izleyerek Dünya’yı hep birlikte keşfedebilirsiniz. 

Anıl Ünlü Youtube Hesabı İçin Tıklayınız.

Anıl ÜNLÜ’nün videoda bahsettiği Malezya hakkında kısa bilgilendirmeyi aşağıda yer alan Malezya Gezi Rehberi bölümünden inceleyebilirsiniz.


Malezya Gezi Rehberi » Vize İstemeyen Asya Ülkeleri

Umuma Mahsus Pasaport (Bordo pasaport) sahipleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Vize istemeyen Asya ülkeleri listesinde yer alan Malezya Güney Asya’da yer alan bir ülkedir. Kuala Lumpur en çok ziyaret edilen bölgesidir. Son zamanlarda gezginler tarafından Asya turu öncesi başlangıç noktası olarak kabul edilir.

Malezya resmi dili ve genel özellikleri

Malezya komşu ülkeleri

Malezya ilginizi çekmedi ise ” Vizesiz gidilen ülkeler ” yazısını mutlaka okumanızı tavsiye ederiz. Dünyada Türkiye’den vize istemeyen 114 ülkenin bulunduğu yazıda mutlaka ilginizi çekecek bir ülke olacaktır.